Best Procesadvisering

Over mij

Mijn naam is Jan Willem Best. Ik faciliteer verandertrajecten waarbij ik werk vanuit mijn persoonlijke missie, mensbeeld en ervaring.
procesadvies

Missie

Mijn missie is ‘Vrijheid in verbondenheid’. Je verbonden weten met anderen en je van daaruit vrij voelen om te doen wat je echt wilt. Veel belangrijker dan wat een missie is, is wat een missie doet. Namelijk inspireren.

Mijn missie inspireert mij anderen te helpen zichzelf en op hun beurt weer anderen te inspireren op hun ‘levensreis’. Ik ervaar steeds opnieuw dat mijn beloning vooral de ‘reis’ zelf is. Ik geniet van het proces.

Mensbeeld

Wij mensen zijn van nature gericht op verbondenheid. We zijn nieuwsgierig en betrokken. Wij willen geïnspireerd worden en anderen inspireren. Wij willen graag zinvol bezig zijn en waardevol bijdragen. Daarvoor hebben wij een leef-, leer- en werkomgeving nodig met aandacht voor deze menselijke aspecten. Wij herkennen deze aandacht van anderen wanneer ze betrokkenheid tonen, naast ons staan en ook van ons willen leren. Dan voelen wij ons veilig genoeg om onze kwetsbaarheid te omarmen, moed te tonen en uitdagingen aan te gaan. Zo niet, dan beschermen wij onszelf, blijven we in onze comfortzone en verliezen we onze betrokkenheid. Daarmee keren we ons af van wat zo nodig is: onze bezieling.

Ervaring

In 2003 ben ik voor mijzelf begonnen onder de naam Best Procesadvisering. Daarvoor was ik werkzaam als consultant bij Krauthammer International. Daar heb ik mijn liefde voor procesadvisering ontdekt. Voorafgaand aan mijn functie als consultant was ik 12 jaar leidinggevende in diverse organisaties. Ik heb werktuigbouwkunde en bedrijfskunde gestudeerd.

Relaties

ArboUnie Amsterdam
Bus Industrial Tools
Carintreggeland
De Woonplaats
De Woonmensen
Gemeente Raalte
Geofoxx

KWS-Infra
Livit orthopedie
Machinefabriek Geurtsen
Machinefabriek Westerhof
Merem Behandelcentra
Rabobank Zuidwest Drenthe
Revalidatiecentrum De Tolbrug
Revalidatie Friesland
Tailorminds
Ter Steege Groep
UMC Utrecht
Veld koeltechniek
Vlisco
Xelvin